Etken Madde :
400 g / L Fosforoz Asidi
Sınıfı | Fungusitler |
Etken Madde | 400 g / L |
Formulasyon Tipi | SL ( Suda Çözünen Konsantre ) |
Etkili Olduğu Hastalık Adı | Mildiyö, Kahverengi Çürüklük ve Gövde Zamklanması, Kök ve Kök Boğazı 1Çürüklüğü |
Ambalaj Tipi | 1 L – 4 L |
BİTKİ ADI | HASTALIK ADI | KULLANMA DOZU VE DÖNEMİ |
BAĞ* | Mildiyö
(Plasmopara Viticola) |
400 mL / 100 L su |
DOMATES | Mildiyö
(Phytophthora Infestans) |
400 mL / 100 L su |
KABAKGİLLERDE; HIYAR (Sera) | Mildiyö
(Pseudopeonospora Cubensis) |
400 mL / 100 L su |
MARUL (Sera) | Mildiyö
(Bremia Lactucae) |
400 mL / 100 L su |
TURUNÇGİL | Kahverengi Çürüklük ve Gövde Zamklanması
(Phytophthora Citrophthora) |
1000 mL / 100 L su |
PATATES | Mildiyö
(Phytophthora Infestans) |
400 mL / 100 L su |
NAR | Kök ve Kök Boğazı Çürüklüğü
(Phytophthora Spp.) |
400 mL / 100 L su |
Son ilaçlama ile hasat arasındaki bekleme süresi 0 gündür. |
Etken madde: Fosforoz Asidi (Mono ve di-potassium phosphanate)
İLACIN UYGULANMAYA HAZIRLANMASI VE UYGULANMASI
İlaçlama aletinin deposu yarıya kadar su ile doldurulur. Üzerine önerilen dozda
AGRI-FOS 400 ayrı bir kapta az miktarda su ile karıştırılıp, bu karışım yavaşça ilave edilerek depo suyla tamamlanır. Hazırlanan konsantre karıştırılarak püskürtülür. Püskürtme esnasında karıştırmaya devam edilir ve iyi bir kaplama yapılmasına dikkat edilir.