VURGAREN KULLANILDIĞI BİTKİ VE ORGANİZMALAR
Bitki Adı | Zararlı | Dozu | PHI |
---|---|---|---|
Domates | Çökerten (Pythium spp., Rhizoctania spp., Alternaria spp., Fusarium spp., Sclerotinia spp. ) | 150 ml/100 L.su 3 L./m2 mahlul | 7 |
Tütün | Çökerten (Pythium spp., Rhizoctania spp., Alternaria spp., Fusarium spp., Sclerotinia spp. ) | 200 ml/100 L.su 3 L./m2 mahlul | |
Biber | Topra kökenli hastalık etmenleri (Rhizoctonia solani, Fusarium spp) | 500 ml/da (sera) (Dm.Sl.) | 3 |
Hıyar | Çökerten (Pythium spp., Rhizoctania spp., Alternaria spp., Fusarium spp., Sclerotinia spp. ) | 300 ml/100 L Su (sera) (3 L/m2 mahlul) | 7 |
Muz | Fusarium solgunluğu (Fusarium oxysporium f.sp cubense) | 750 ml/da (Dm.Sl.) | - |
•Arılara ve balıklara düşük oranda zehirlidir. Sulara bulaştırmayınız.
•İlacı serin, kuru ve iyi havalanabilen yerlerde muhafaza ediniz.
•Tavsiyeye uygun kullanıldığında fitotoksik değildir.
•İlacı kendi ambalajında, ağzı kapalı olarak saklayınız.
•Boş ilaç ambalajlarını imha ediniz.