GARANTİ EDİLEN İÇERİKLER

W/W%

Toplam Azot (N)

10

Amonyum Azotu

10

Suda Çözünür Fosforpentaoksit (P2O5)

55

Bitkiler Doz Yapraktan Uygulama
Meyveler
Elma, Armut, Kayısı, Kiraz, 100 - 150 gr / da 3-4 uygulama; vejetatif gelişim ve meyve büyüme dönemlerinde
Şeftali, Şeftali, Ayva, Bağ, 100 - 150 gr / da 3-4 uygulama; vejetatif gelişim ve meyve büyüme dönemlerinde
Zeytin, Turunçgiller 100 - 150 gr / da 3-4 uygulama; vejetatif gelişim ve meyve büyüme dönemlerinde
Antep Fıstığı, Nar 100 - 150 gr / da 3-4 uygulama; vejetatif gelişim ve meyve büyüme dönemlerinde
Çilek 75 - 100 gr / da Şaşırtmadan 15-20 gün sonra ilk uygulama, çiçeklenmede ikinci uygulama, 15 gün arayla üretim sezonu boyunca diğer uygulamalar
Muz 100 - 150 gr / da 2 ay arayla uygulama
Sebzeler
Biber, Domates, Patlıcan 75 - 100 gr / da 3-5 uygulama, çiçeklenme öncesi ilk uygulama, 10-15 gün arayla diğer uygulamalar
Kavun, Hıyar, Karpuz, Kabak 75 - 100 gr / da 3-4 uygulama, şaşırtmadan 1 ay sonra ilk uygulama;10-15 gün arayla diğer uygulamalar
Tarla Bitkileri
Çeltik, Yulaf, Arpa, Buğday 75 - 100 gr / da Tek uygulama, kardeşlenmeden 1 hafta önce
Pamuk 75 - 100 gr / da Tarak oluşumunda ilk uygulama, 15-20 gün arayla diğer uygulamalar
Ayçiçeği 75 - 100 gr / da Tek uygulama, 6-8 yapraklı dönemde
Mısır 75 - 100 gr / da Çiçeklenmeden önce ve meyve dolum dönemlerinde
Şekerpancarı, Soya 75 - 100 gr / da 1-2 uygulama, vejetatif gelişme döneminde
Soğan, Sarımsak 75 - 100 gr / da 2-4 uygulama, çıkıştan 10 gün sonra ilk uygulama 15 gün arayla diğer uygulamalar.
Patates 100 - 150 gr / da 2-4 uygulama, çiçeklenme birlikte 10-15 gün arayla
Baklagiller, Mercimek 75 - 100 gr / da 1-2 uygulama, çiçeklenmeden 1 hafta önce ilk uygulama; Çiçeklenmeden 1 hafta sonra 2. uygulama
Tütün 75 - 100 gr / da 1-2 uygulama, şaşırtmadan 10 gün sonra ilk uygulama; şaşırtmadan 1 hafta sonra diğer uygulama
Süs Bitkileri 75 - 100 gr / da Vejetasyon boyunca her ay