BOR (B)-BAKIR (Cu SULFAT)- DEMİR (Fe SULFAT)-MANGAN (Mn SULFAT)- MOLİBDEN (Mo)-ÇİNKO (Zn SULFAT)
MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARIŞIMI
GARANTİ EDİLEN İÇERİKLER
W/W%
Suda Çözünür Bor (B)
0.5
Suda Çözünür Bakır (Cu)
2.5
Suda Çözünür Demir (Fe)
5.0
Suda Çözünür Mangan (Mn)
2.5
Suda Çözünür Molibden (Mo)
0.05
Suda Çözünür Çinko (Zn)
1.5
Bitkiler | Yapraktan | Damlamadan |
---|---|---|
Domates, Biber, Patlıcan, Patates, Kavun, Karpuz, Hıyar, Kabak, Çilek | 50 - 100 gr / 100 L su | 250 - 500 gr / da |
Narenciye | 50 - 100 gr / 100 L su | 3 - 5 gr / ağaç başına |
Zeytin | 50 - 100 gr / 100 L su | 3 - 5 gr / ağaç başına |
Bağ | 50 - 100 gr / 100 L su | 3 - 5 gr / ağaç başına |
Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik | 50 - 100 gr / 100 L su | 3 - 5 gr / ağaç başına |
Elma, Armut, Ayva | 50 - 100 gr / 100 L su | 3 - 5 gr / ağaç başına |
Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf, Çavdar | 50 - 100 gr / da | |
Mısır | 50 - 100 gr / da | |
Ayçiçeği, Kanola | 50 - 100 gr / da | |
Şekerpancarı | 50 - 100 gr / da | |
Soğan, Sarımsak | 50 - 100 gr / da | |
Yer Fıstığı, Soya, Yonca | 50 - 100 gr / da | |
Pamuk | 50 - 100 gr / da | |
Lahana, Marul, Karnabahar | 50 - 100 gr / da | |
Bezelye, Fasulye, Bakla | 50 - 100 gr / |