NPK GÜBRE HARMANLANMIŞ
GARANTİ EDİLEN İÇERİKLER
W/W%
Toplam Azot (N)
15
Nitrat Azotu (NO3)
6,9
Amonyum Azotu (NH4)
1,8
Üre Azotu (NH2)
6,3
Suda Çözünür Fosfor pentaoksit (P2O5)
5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)
35
İZ ELEMENTLER
W/W%
Suda Çözünür Demir (Fe)
0,02
Suda Çözünür Mangan (Mn)
0,01
Suda Çözünür Çinko (Zn)
0,01
Özellikleri:
Yapraktan uygulanmak üzere hazırlanmış suda eriyebilir bitki besini ve iz element kombinasyonu içeren dengelenmiş bir gübredir
Bitkiler | Kullanma Zamanı | Kullanma Dozu |
---|---|---|
Bağ | Meyve tutumu ile birlikte uygulamalara başlanır 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır | 200 - 300 gr / 100 L su |
Meyve Ağaçları Narenciye | Meyve tutumu ile birlikte uygulamalara başlanır 2 hafta ara ile 2-3 uygulama yapılır | 200 - 300 gr / 100 L su |
Çilek | Fide dikiminden itibaren 15-20 gün aralıklarla 2-3 uygulama | 150 - 200 gr / 100 L su |
Muz | Meyve tutumu ile birlikte 10-15 gün ara ile 2-3 uygulama | 200 - 300 gr / 100 L su |
Antep Fıstığı | Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 2-3 uygulama | 200 - 300 gr / 100 L su |
Hububat | Başaklanma döneminde 1-2 uygulama | 150 - 200 gr / da |
Tütün | Her kırım öncesi 1 uygulama | 150 - 200 gr / 100 L su |
Sera sebzeciliği | Meyve tutumu ile birlikte uygulamalara başlanır 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır | 150 - 200 gr / 100 L su |
Tarla sebzeciliği | Meyve tutumu ile birlikte uygulamalara başlanır 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır | 150 - 200 gr / da |
Mısır | Gelişme döneminde 1-2 uygulama | 150 - 200 gr / da |
Pamuk | Koza tutumundan itibaren 1-2 uygulama | 150 - 200 gr / da |
Soya Fasulyesi, Yer fıstığı Mercimek | Gelişme dönemi boyunca 3-4 uygulama | 150 - 200 gr / da |
Süs Bitkileri | İki haftada bir uygulama | 150 - 200 gr / 100 L su |
Fındık | Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 2-3 uygulama | 150 - 200 gr / 100 L su |
Zeytin | Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 3-4 uygulama | 150 - 200 gr / 100 L su |
Şeker Pancarı | 4-6 yaprak döneminde başlayıp 15-20 gün arayla 3 uygulama | 150 - 200 gr / 100 L su |