KULLANILACAĞI BİTKİ VE ZARARLI ORGANİZMALAR
Zararlı Organizma Adı Hastalık Adı Uygulama Dozu Son Uygulama ile Hasat Arasındaki Süre
Çeltik Kurbağakaşığı (Alisma plantago) 150 ml/da Çeltik ekiminden önce
Çeltik Kız otu (Cyperus difformis) 150 ml/da Çeltik ekiminden önce
Çeltik Darıcan (Echinochloa crus-galli) 150 ml/da Çeltik ekiminden önce
Çeltik Yabani darı (Panicum spp.) 150 ml/da Çeltik ekiminden önce
Karanfil Kırmızı köklü tilkikuyruğu (Amaranthus retroflexus) 400 ml/da Köklendirilmiş karanfil çeliklerinin tarlaya şaşırtılmasından sonra, ot çıkışı başlamadan önce
Karanfil Farekulağı (Anagallis arvensis) 400 ml/da Köklendirilmiş karanfil çeliklerinin tarlaya şaşırtılmasından sonra, ot çıkışı başlamadan önce
Karanfil Sirken (Chenopodium album) 400 ml/da Köklendirilmiş karanfil çeliklerinin tarlaya şaşırtılmasından sonra, ot çıkışı başlamadan önce
Karanfil Darıcan (Echinochloa crus-galli) 400 ml/da Köklendirilmiş karanfil çeliklerinin tarlaya şaşırtılmasından sonra, ot çıkışı başlamadan önce
Karanfil Semizotu (Portulaca oleracea) 400 ml/da Köklendirilmiş karanfil çeliklerinin tarlaya şaşırtılmasından sonra, ot çıkışı başlamadan önce
Karanfil Yabani hardal (Sinapis arvensis) 400 ml/da Köklendirilmiş karanfil çeliklerinin tarlaya şaşırtılmasından sonra, ot çıkışı başlamadan önce
Karanfil Kuş otu (Stellaria media) 400 ml/da Köklendirilmiş karanfil çeliklerinin tarlaya şaşırtılmasından sonra, ot çıkışı başlamadan önce
Karanfil Eşek marulu (Sonchus arvensis) 400 ml/da Köklendirilmiş karanfil çeliklerinin tarlaya şaşırtılmasından sonra, ot çıkışı başlamadan önce
UYGULAMA ŞEKLI
DIĞER BILGILER

KARIŞABİLİRLİK DURUMU: Diğer herbisitlerle bir karışım engeli bulunmamaktadır. Bununla birlikte, fiziksel karışabilirlik bakımından bir ön test yapılması önerilir.