Meyve ve yumru kalitesini arttırmak ve depolama sırasında oluşabilecek fiziksel bozuklukları azaltmak için üretilmiş içersinde fosfor, kalsiyum ve azot içeren bir üründür.

Speedfol Colour

Mikro Element % w/w % w/v
Toplam azot (N) 3 3,9
Nitrat azotu 1 1,3
Amonyum azotu (NH4-N) 2 2,6
Suda çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) 23,6 31
Suda çözünür kalsiyum oksit (CaO) 4,3 5,6

İçerik Tavsiye Edilen Doz

Bitki cc/100L Suya Uygulama Zamanı ve Sayısı
Yumuşak Çekirdekliler
(Elma,Armut,Ayva vb.)
200 Çiçek öncesi, küçük meyve dönemi ve renk için hasattan 2-3 hafta öncesi uygulama önerilir.
Karnabahar, Lahana, Brokoli,
Brüksel Lahana
300 Gövde gelişmesi/baş teşekkülü döneminde başlayarak 7-14 gün arayla 2-3 uygulama yapılmalıdır.
Patates,Pancar,Havuç 300 Bitki 15 cm boya ulaştığında 7-10 gün arayla 2-3 uygulama yapılmalıdır.
Hububat 300 Kardeşlenme döneminde uygulama yapılmalıdır. Gerektiğinde 10-14 gün arayla tekrarlayınız.
Sert Çekirdekliler
(Kiraz,Erik,Kayısı)
200 Çiçek dökümünden başlayarak 7-14 gün arayla 2-3 uygulama yapılmalıdır.
Hıyar, Kabak,
Kavun, Karpuz
250 Dikimden 10-14 gün sonra başlayarak 7-10 gün arayla 2-3 uygulama yapılmalıdır.
Soğan, Sarımsak,
Pırasa
300 Dikimden iki hafta sonra uygulama yapılmalıdır. Gerektiğinde 10-14 gün arayla tekrarlayınız.
Mısır, Ayçiçeği 300 4-8 yaprak döneminde uygulama yapılmalıdır.
Fasulye 200 Çiçeklenme öncesi uygulama yapılmalıdır.
Çilek, Ahududu 250 Çiçeklenme başlangıcı, tam çiçeklenme ve meyve gelişimi dönemlerinde 3 uygulama yapılmalıdır.
Üzüm 250 Meyve tutumu döneminde uygulama yapılmalıdır ve 10-14 gün arayla 2-3 kez tekrarlanmalıdır.
Narenciye 300 Çiçeklenme öncesi, çiçeklenme sonrası ve hasat sonrası uygulama yapılır.