Organik Madde | %35 |
Organik Karbon | %15 |
Toplam Azot (N) | %2 |
pH Aralığı | 4,1 – 6,1 |
BİTKİLER | UYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANI | UYGULAMA DOZU | |
Topraktan | Yapraktan | ||
TARLA BİTKİLERİ |
Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile hasat sonuna kadar uygulanır. |
150-250 cc/da |
100 Litre Suya 50 cc/da |
Hububat, Mısır, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yem Bitkileri, Şeker Pancarı vs.. | |||
SEBZELER |
Dikimden itibaren hasad sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulanır. |
150-250 cc/da |
100 Litre Suya 50 cc/da |
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Bezelye, Kavun, Karpuz, Kabak, Soğan, Sarımsak, Havuç, Marul, Lahana, Çilek, Karnabahar, Kereviz, Ispanak, Patates, v.s. | |||
FİDANLIK VE SERALAR |
Dikimden itibaren hasad sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulanır. |
150-250 cc/da |
100 Litre Suya 50 cc/da |
Süs bitkileri, Sebzeler v.s. | |||
MEYVELER |
Üç tatbikat tavsiye edilmektedir: 1- Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesi dönemde. 2- Meyve oluşumunda. 3- Hasad sonuna kadar 15-20 gün aralıklar ile uygulanır |
150-250 cc/da |
100 Litre Suya 50 – 100 cc/da |
Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Erik, Kiraz, Vişne, Badem gibi meyve ağaçlarında, Bağ, Narenciye , Fındık ve Zeytinde. |