NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ

Garanti Edilen İçerik (w/w)

Toplam Azot (N) %5
Üre Azotu (NH2-N) %5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) %18
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %3
Biüresi Düşüktür

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

BİTKİLER

UYGULAMA DOZLARI (Yapraktan)

UYGULAMA ZAMANI

SEBZELER
Domates, Salatalık, Biber vs.

250-400 cc/da veya 100 lt su

15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa

Çilek, Kavun, Karpuz, Bağ, Muz

250-400 cc/da veya 100 lt su

15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa

Narenciye ve Meyve Ağaçları

250-400 cc/da veya 100 lt su

Çiçek öncesi 1. uygulama, çiçek sonrası 2. uygulama, meyve oluşumunda 3. uygulama

Süs Bitkileri, Karanfil, Gül, vs.

250-400 cc/da veya 100 lt su

15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa

Tarla Bitkileri

150-250 cc/da veya 100 lt su

4-6 yapraklı iken 1. uygulama, Çiçek öncesi

2. uygulama ve meyve oluşumunda 3. uygulama

Şeker pancarı, Patates, Havuç, Soğan vs.

150-250 cc/da veya 100 lt su

15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa