Toplam Azot (N) | %12 |
Amonyum Azotu (NH4-N) |
%1 |
Üre Azotu (NH2-N) | %11 |
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | %35 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | %5 |
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | %4 |
Suda Çözünür Bor (B) | %0,02 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) EDTA Şelatlı | %0,1 |
EDTA Şelatının Stabil Olduğu PH Aralığı (Zn için) |
3-8 |
ÜRÜN |
UYGULAMA ZAMANI |
YAPRAKTAN UYGULAMA MİKTARI |
MEYVELER: Narenciye, Portakal, Limon, Mandalina, Greyfurt, Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz |
Sürgün faaliyeti ile başlayıp 2 hafta ara ile 2–3 uygulama |
100 Litre Suya 150-200 gr |
Bağ |
Meyve tutumundan önce birinci ve bundan 15 gün sonra ikinci uygulama yapılır |
100 Litre Suya 150-200 gr |
Çilek |
Fide dikiminden itibaren 15–20 gün aralıklarla 2–3 uygulama yapılır |
100 Litre Suya 150-200 gr |
Muz |
Çiçeklenme döneminde başlanır. 7–10 gün ara ile 2–3 uygulama yapılır |
100 Litre Suya 150-200 gr |
SEBZELER: Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz, Kabak, Fasulye, Bezelye |
Gelişme devresinde bitkilerin büyümesini teşvik amacıyla başlanır. Çiçeklenme döneminden itibaren 10–15 gün ara ile 3–4 uygulama yapılır |
100 Litre Suya 150-200 gr |
Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, Karnabahar |
Gelişmenin erken devrelerinden başlanır. İleri dönemde 15 gün ara ile devam edilir. |
100 Litre Suya 150-200 gr |
Havuç, Soğan, Sarımsak |
Gelişmenin erken devrelerinde 15 gün arayla 2–3 uygulama yapılır |
100 Litre Suya 150-200 gr |
Fındık |
Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 2–3 uygulama yapılır |
100 Litre Suya 150-200 gr |
Zeytin |
Yetişme süresi boyunca 3–4 uygulama yapılır |
100 Litre Suya 150-200 gr |
Damlama sulama ile sulanan tüm bitkilerde 700-1.000 gr/da/gün dozunda uygulama yapılır. Bu dozlar tavsiye niteliğindedir. Dozlar analiz sonuçları ve bitki gelişim dönemine göre değişiklik gösterebilir. |