Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | %17 |
BİTKİLER |
UYGULAMA ZAMAN |
UYGULAMA ŞEKLİ |
UYGULAMA DOZU |
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabakgiller, Çilek |
Şaşırtmadan sonra 3-4 uygulama 15 günde bir tekrarlanır. |
Yapraktan |
100 lt suya 150-200 cc |
Damlamadan |
1 lt/da |
||
Elma, Armut ve Taş Çekirdekli Meyve Ağaçları |
Vegetatif büyümede, meyve bağlamadan sonra ve hasattan 3-4 hafta önce |
Yapraktan |
100 lt suya 200-250 cc |
Damlamadan |
1-2 lt/da |
||
Narenciye |
Vegetatif büyümede, meyve bağlamadan sonra ve hasattan 3-4 hafta önce |
Yapraktan |
100 lt suya 200-250 cc |
Damlamadan |
1-2 lt/da |
||
Bağ |
Vegetatif büyümede, meyve bağlamadan sonra ve hasattan 3-4 hafta önce |
Yapraktan |
100 lt suya 200-250 cc |
Damlamadan |
1-2 lt/da |