Toplam Azot (N) | %10 |
Nitrat Azotu (NO3-N) | %1,5 |
Üre Azotu (NH2-N) | %8,5 |
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | %8 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | %5 |
Suda Çözünür Bor (B) | %0,01 |
Suda Çözünür Bakır (Cu) | %0,01 |
Suda Çözünür Demir (Fe) | %0,03 |
Suda Çözünür Mangan (Mn) | %0,02 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | %0,03 |
Biüresi Düşüktür |
ÜRÜN |
UYGULAMA ZAMANI |
YAPRAKTANUYGULAMA DOZU |
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Marul, Kıvırcık, Aysberg, Pırasa, Maydonoz, Ispanak, Karnabahar vb.) |
Bitki yaprakları 2-3 adet olunca ve 2. çapadan sonra 15 gün ara ile 3-4 defa uygulanır. |
100 lt su 200-300 cc |
SEBZELER (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Karalahana v.b.) |
İlk tomurcuk, ilk çiçek başlangıcında meyve halinde 3-4 defa uygulanır. |
100 lt su 200-300 cc |
YUMRULU BİTKİLER Havuç, Patates, Soğan, Sarmısak, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
Bitki yaprakları 2-3 adet olunca ve 2. çapadan sonra 15 gün ara ile 3-4 defa uygulanır. |
100 lt su 200-300 cc |
MEYVELER (Şeftali, Kayısı, Elma, Muz, Kiraz, Erik, Armut, Kivi, Narenciye, Bağ v.b.) |
Çiçeklenme öncesi %50 çiçeklendiğinde ve 10-15 gün ara ile 3-4 defa uygulanır. |
100 lt su 200-300 cc |
FINDIK |
İlk uygulama meyve tutumu ile beraber daha sonraki uygulamalar 20-25 gün ara ile toplam 2-3 defa uygulanır. |
100 lt su 200-300 cc |