Toplam Azot (N) | %11 |
Nitrat Azotu (NO3-N) | %11 |
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | %5 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | %42 |
Suda Çözünür Bakır (Cu) | %0,01 |
Suda Çözünür Demir (Fe) | %0,02 |
Suda Çözünür Mangan (Mn) | %0,01 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | %0,01 |
ÜRÜN ADI |
UYGULAMA ZAMANI |
YAPRAKTANUYGULAMA DOZU |
MEYVELER; Narenciye, portakal, limon, mandalina, greyfurt, elma, armut, kayısı, şeftali, erik, kiraz, |
Sürgün faaliyeti ile başlayıp 2 hafta ara ile 2-3 uygulama |
100 Litre Su / 150-200 gr |
Bağ |
İlk meyve tutumundan önce birinci ve bundan 15 gün sonra ikinci uygulama yapılır. |
100 Litre Su / 150-200 gr |
Fındık |
Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 2-3 uygulama yapılır |
100 Litre Su / 150-200 gr |
Zeytin |
Yetiştirme süresi boyunca 3-4 uygulama yapılır |
100 Litre Su / 150-200 gr |
Muz |
Çiçeklenme döneminde başlanır. 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır |
100 Litre Su / 150-200 gr |
SEBZELER; Domates, biber, patlıcan, hıyar, kavun, karpuz, kabak, fasulye, bezelye, |
İlk gelişme devresinde başlanır. Çiçeklenme döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 3-4 uygulama yapılır. |
100 Litre Su / 150-200 gr |
Marul, ıspanak, lahana, maydanoz, karnabahar |
İlk gelişme devresinde başlanır. İleri dönemde 15 gün ara ile devam edilir. |
100 Litre Su / 150-200 gr |
Havuç, Soğan, Sarımsak |
İlk gelişme devresinde başlanır. 15 gün arayla 2-3 uygulama yapılır. |
100 Litre Su / 150-200 gr |
Çilek |
Fide dikiminden itibaren 15-20 gün aralıklarla 2-3 uygulama yapılır. |
100 Litre Su / 150-200 gr |