Toplam Azot (N) | %9 |
Nitrat Azotu (NO3-N) | %9 |
Suda Çözünür Bor (B) | %0.17 |
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | %15 |
ÜRÜN |
YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU |
UYGULAMA ZAMANI |
SEBZELER Domates, Biber Salatalık, vs |
|
Bitkilerin genç dönemlerinden (fide-fidan) başlayarak, her dönemde (çiçek öncesi-sonrası, meyve oluşumu, hasat öncesi vs.) uygulanır.
Bitkiyi tamamen kaplamaya yetecek kadar su kullandığınızdan emin olunuz. 15-20 gün aralıklarla uygulanabilir. |
Çilek, Kavun, Karpuz, Bağ, Muz |
100 lt su / 200-250 cc |
|
Narenciye ve Meyve Ağaçları |
100 lt su / 200-300 cc |
|
Süs Bitkileri Karanfil, Gül vs |
100 lt su / 200-300 cc |
|
Pamuk, Mısır, Soya, Yer Fıstığı |
100 lt su / 250-400 cc |
|
Şeker Pancarı Patates, Havuç, Soğan |
100 lt su / 250-400 cc |