Toplam Organik Madde | %40 |
Organik Karbon | %18 |
Toplam Azot (N) | %2 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | %4 |
pH Aralığı | 3,1 – 5,1 |
BİTKİ ADI |
UYGULAMA MİKTARI VE ŞEKLİ |
UYGULAMA ZAMANI |
|
Damlama Sulama le Topraktan | Yapraktan | ||
Tüm Sera Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan,Havuç, Patates, Çilek) vs. |
1-1,5 lt / da |
100 lt suya 100–125 cc | Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır. |
Tüm Açık Alan Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Patates, Çilek) vs. |
1-1,5 lt / da |
100 lt suya 125-150 cc | Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır. |
Tüm Yaprakları Yenen Kışlık Sebzeler (K.bahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg ) vs. |
1-1,5 lt / da | 100 lt suya 125-150 cc | İlkbahardan itibaren 20-30 gün aralıklar ile |
Kavun, Karpuz, Kabak v.s | 1-1,5 lt / da | 100 lt suya 125-150 cc | İlkbahardan itibaren 20-30 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır. |
Fidanlık, Süs Bitkileri vs. | 0,5 lt / da | 100 lt suya 100–125 cc | Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır. |
Tüm Meyve Ağaçlarında (Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem Bağ, Zeytin ve Narenciye ) vs. |
2-4 lt / da |
100 lt suya 125-150 cc |
Üç uygulama tavsiye edilmektedir. 1.Tomurcuk ve çiçeklenmenin öncesinde 2. Meyve oluşumunda 3. Hasat sonuna kadar |
Tüm Endüstri Bitkileri(Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı ) vs. | 1-1,5 lt / da | 100 lt suya 125-150 cc | Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır. |
Tüm Tarla Bitkileri (Arpa, Buğday, Nohut, Mercimek) vs. |
100 lt suya 125-150 cc | Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır. |