Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | %12 |
Suda Çözünür Bor (B) | %0.5 |
BİTKİLER |
UYGULAMA DOZLARI (Yapraktan) |
UYGULAMA ŞEKLİ |
Sebzeler; Domates, Salatalık, Biber vs |
200-250 cc/da veya 100 lt su |
Bitkilerin genç dönemlerinden (fide-fidan) başlayarak, her dönemde (çiçek öncesi-sonrası, meyve oluşumu, hasat öncesi vs.) uygulanır.
Yapraktan uygulamalarda bitkiyi tamamen kaplamaya yetecek kadar su kullandığınızdan emin olunuz.
15-20 gün aralıklarla uygulanabilir. Sık aralıklarla düşük dozlu uygulamalar yapmak daha etkilidir. |
Çilek, Kavun, Karpuz, Bağ, Muz, |
200-250 cc/da veya 100 lt su |
|
Narenciye ve Meyve Ağaçları |
200-300 cc/da veya 100 lt su |
|
Süs Bitkileri Karanfil, Gül vs |
200-300 cc/da veya 100 lt su |
|
Pamuk, Mısır, Soya, Yer Fıstığı |
200-400 cc/da veya 100 lt su |
|
Şeker Pancarı, Patates, Havuç Soğan |
200-400 cc/da veya 100 lt su |