KALSİYUM KLORÜR ÇÖZELTİSİ

Garanti Edilen İçerik (w/w)

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) %12
Suda Çözünür Bor (B) %0.5

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

BİTKİLER

UYGULAMA DOZLARI (Yapraktan)

UYGULAMA ŞEKLİ

Sebzeler; Domates, Salatalık, Biber vs

200-250 cc/da veya 100 lt su

Bitkilerin genç dönemlerinden (fide-fidan) başlayarak, her dönemde (çiçek öncesi-sonrası, meyve oluşumu, hasat öncesi vs.) uygulanır.

Yapraktan uygulamalarda bitkiyi tamamen kaplamaya yetecek kadar su kullandığınızdan emin olunuz.

15-20 gün aralıklarla uygulanabilir. Sık aralıklarla düşük dozlu uygulamalar yapmak daha etkilidir.

Çilek, Kavun, Karpuz, Bağ, Muz,

200-250 cc/da veya 100 lt su

Narenciye ve Meyve Ağaçları

200-300 cc/da veya 100 lt su

Süs Bitkileri Karanfil, Gül vs

200-300 cc/da veya 100 lt su

Pamuk, Mısır, Soya, Yer Fıstığı

200-400 cc/da veya 100 lt su

Şeker Pancarı, Patates, Havuç Soğan

200-400 cc/da veya 100 lt su