AZOTLU GÜBRE ÇÖZELTİSİ

Garanti Edilen İçerik (w/w)

Toplam Azot (N) %25
Üre Azotu (NH2-N) %25
Büresi Düşüktür

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

Bitki Adı

Kullanım Zamanı

Yapraktan Uygulama Miktarı

Tarla Bitkileri:

Yonca, Fasulye, Kanola, Yonca, Mısır, Pamuk, Yer Fıstığı, Patates, Çeltik, Ayçiçeği, Şeker Pancarı, Tütün, Buğday, Arpa, Yulaf, Soya, ve Diğer Bitkiler

Erken çiçek dönemi, 7-14 gün aralıklarla

Yeteri miktarda suya 100 cc/da

Sebzeler:

Enginar, Pancar, Havuç, Yapraklı Sebzeler, Salatalık, Domates, Çilek, Kavun, Karpuz, Patlıcan ve Diğer Sebzeler

Çiçek öncesi,

7-14 gün aralıklarla

Yeteri miktarda suya 150-200 cc/da

Meyveler ve Diğer Ağaçlar:Badem, Elma, Kayısı, Avokado, Üzümsü Bitkiler, Kiraz, Narenciye, Bağ, Fındık, Nektarin, Zeytin, Şeftali, Fıstık, Nar, Erik, Armut, Ceviz ve Diğer Meyveler.

Çiçek öncesi

100 litre suya 150-250 cc

Bitkilerin büyüme dönemine göre uygulama sırasında minimum veya maksimum dozlar uygulanabilir. Toplam uygulama miktarı uygulama sayısına göre bölünebilir.