Toplam Azot (N) | %25 |
Üre Azotu (NH2-N) | %25 |
Büresi Düşüktür |
Bitki Adı |
Kullanım Zamanı |
Yapraktan Uygulama Miktarı |
Tarla Bitkileri: Yonca, Fasulye, Kanola, Yonca, Mısır, Pamuk, Yer Fıstığı, Patates, Çeltik, Ayçiçeği, Şeker Pancarı, Tütün, Buğday, Arpa, Yulaf, Soya, ve Diğer Bitkiler |
Erken çiçek dönemi, 7-14 gün aralıklarla |
Yeteri miktarda suya 100 cc/da |
Sebzeler: Enginar, Pancar, Havuç, Yapraklı Sebzeler, Salatalık, Domates, Çilek, Kavun, Karpuz, Patlıcan ve Diğer Sebzeler |
Çiçek öncesi, 7-14 gün aralıklarla |
Yeteri miktarda suya 150-200 cc/da |
Meyveler ve Diğer Ağaçlar:Badem, Elma, Kayısı, Avokado, Üzümsü Bitkiler, Kiraz, Narenciye, Bağ, Fındık, Nektarin, Zeytin, Şeftali, Fıstık, Nar, Erik, Armut, Ceviz ve Diğer Meyveler. |
Çiçek öncesi |
100 litre suya 150-250 cc |
Bitkilerin büyüme dönemine göre uygulama sırasında minimum veya maksimum dozlar uygulanabilir. Toplam uygulama miktarı uygulama sayısına göre bölünebilir. |