ÇÖZELTİDE BORATLI GÜBRE

Garanti Edilen İçerik (w/w)

Suda Çözünür Bor (B) %8
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

YAPRAK UYGULAMASI İÇİN TAVSİYE EDİLEN DOZLAR

ÜRÜN

cc/da

UYGULAMA ZAMANI

Tarla Bitkileri

(Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik)

100-150

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır.

Endüstri Bitkileri

(Mısır, Pamuk, Ayçiçeği, Soya)

100-150

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır.

Açık Alan Sebzeciliğinde (Kavun, Karpuz, Fasulye, Enginar, Domates )

100-150

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır.

Sera Sebzeciliğinde

(Domates, Biber, Patlıcan)

100-150

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır.

Meyve Ağaçları

(Badem, Bağ, Antep Fıstığı, Erik, Kayısı, Şeftali, Kiraz, Elma, Muz, Zeytin, ve Narenciye)

100-150

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır.