Suda Çözünür Bor (B) | %8 |
YAPRAK UYGULAMASI İÇİN TAVSİYE EDİLEN DOZLAR
ÜRÜN |
cc/da |
UYGULAMA ZAMANI |
Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
100-150 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır. |
Endüstri Bitkileri (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği, Soya) |
100-150 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır. |
Açık Alan Sebzeciliğinde (Kavun, Karpuz, Fasulye, Enginar, Domates ) |
100-150 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır. |
Sera Sebzeciliğinde (Domates, Biber, Patlıcan) |
100-150 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır. |
Meyve Ağaçları (Badem, Bağ, Antep Fıstığı, Erik, Kayısı, Şeftali, Kiraz, Elma, Muz, Zeytin, ve Narenciye) |
100-150 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır. |