Kategori : BİTKİ BESLEME

Tür : ORGANİK BİTKİ BESLEME

Bitkisel Menşeili aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre

Ürün Özellikleri

Garanti edilen içerik W/W
Organik madde %15
Organik karbon %6
Organik azot %2
Serbest aminoasitler %12
pH 4~6

AVANTAJLARI:

  • Eşsiz formülasyonu sayesinde bitkileriniz tarafından çok kısa sürede alınır,
  • İyileştirilmiş büyüme ve gelişme sağlayarak yaprak biyo-kütlesini arttırır,
  • Fotosentez oranını arttırır,
  • Stomaların düzenlenmesinde etkilidir,
  • Hücre duvarlarını güçlendirir,
  • Çevresel strese maruz kalındıktan sonra bitki metabolizmasını uyararak; ürünlerinizin stres sonrası geri kazanımını hızlandırır,
  • Yağlık bitkilerde yağ üretimi sırasında bitkilere enerji tasarrufu sağlar (kanola, ayçiçeği...),
  • Protein içeriğini arttırır,
  • Organik tarıma uygundur,
  • Şelatlayıcı etkisi sayesinde iz elementlerin alımını arttırarak daha iyi bitki besleme sunar,
  • Talimatlara uygun kullanıldığında fitotoksisite riski yoktur.

Kullanım Şekli

Domates,Patlıcan,Biber,Kabak,Hıyar,Karpuz (Yaprak Uygulaması)

200-300 ml/100 l su

Şaşırtmadan sonra,sezonda 2-4 uygulama

Domates,Patlıcan,Biber,Kabak,Hıyar,Karpuz (Damla sulama Uygulaması)

500 ml - 1 l / da

Şaşırtmadan sonra,sezonda 2-4 uygulama

Kavun (Yaprak Uygulaması)

200-300 ml/100 l su

Yaprak oluşumundan çiçeklenme sonuna kadar sezonda 2-4 uygulama

Kavun (Damla sulama uygulaması)

500 ml - 1 l / da

Yaprak oluşumundan çiçeklenme sonuna kadar sezonda 2-4 uygulama

Elma,Armut,Ayva,Şeftali,Kiraz,Vişne,Nektarin,Kayısı,Erik,Badem

200-300 ml/100 l su

Çiçeklenme öncesinden meyve gelişimi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama

İncir

200-300 ml/100 l su

Çiçeklenme öncesinden meyve gelişimi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama

Zeytin

300-400 ml/100 l su

Çiçeklenme öncesinden çekirdek sertleşmesi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama

Narenciye(Limon,Portakal,Mandalina,Greyfurt)

200-300 ml/100 l su

Aktif büyümeden olgunlaşmaya kadar sezonda 3-4 uygulama

Süs bitkileri

250-400 ml/100 l su

Büyüme(vejetasyon)döneminde sezonda 3-4 uygulama

Çilek

300 ml/100 l su

Tüm yetiştirme periyodu boyunca sezonda 1-3 uygulama

Bağ

200-300 ml/100 l su

Aktif büyümeden hasat öncesine (3 hafta) kadar sezonda 3-4 uygulama

Hububat

200 ml/da

Tüm ürün döngüsü boyunca sezonda 1-3 uygulama

Mısır

200-300 ml/da

Bir yapraktan 4-6 yaprak aşamasına kadar sezonda 1-3 uygulama

Kanola

200 ml/da

Rozet döneminden tam çiçeklenmeye kadar sezonda 1-3 uygulama

Ayçiçeği

200-300 ml/da

Büyüme(vejetasyon)döneminde sezonda 1-3 uygulama

Çeltik

200-300 ml/da

Çeltikte herbisit uygulaması sonrası herbisit yan etkisini azaltma amacıyla sezonda 2-3 uygulama

Pamuk

200-300 ml/da

Erken dönem ve çiçeklenme öncesinde sezonda 1-3 uygulama

Yeşil fasulye,Fasulye,Soya fasülyesi,Bezelye

200-300 ml/da

Büyüme(vejetasyon) döneminde sezonda 1-3 uygulama

Sarımsak,Soğan

200-300 ml/da

Büyüme(vejetasyon) döneminde sezonda 1-3 uygulama

Patates

200-300 ml/da

Tüm ürün döngüsü boyunca sezonda 2-3 uygulama

Şekerpancarı, Havuç

200-300 ml/da

Büyüme(vejetasyon) döneminde sezonda 2-3 uygulama

Yonca,Kaba yonca (alfaalfa)

200-300 ml/da

Her kesimden 10 gün önce sezonda 2-3 uygulama

Muz

300-500 ml/da

Tüm ürün döngüsü boyunca sezonda 3-4 uygulama

Tütün

200-300 ml/da

Şaşırtmadan 15 gün sonra sezonda 2-3 uygulama

Ceviz,Kestane

200-300 ml/100 l su

Vejetatif gelişme dönemi ve meyve tutumu sonrası olmak üzere sezonda 2 uygulama

Kivi

200-300 ml/100 l su

Çiçeklenme öncesinden meyve gelişimi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama

Marul ve Diğer yaprağı yenenler (Marul,Tere,Roka,Ispanak,Maydanoz)

200-300 ml/da

Şaşırtmadan sonra sezonda 3-4 uygulama

Karnabahar,Brokoli,enginar,Lahana,Kereviz

200-300 ml/da

Şaşırtmadan sonra sezonda 3-4 uygulama

Dut,Ahududu ve Diğer Böğürtlengiller

200-300 ml/da

Büyüme(vejetasyon) döneminde sezonda 3 uygulama

Subtronik ürünler

300 ml/da

Büyüme(vejetasyon) döneminde sezonda 3 uygulama

Hidroponik ürünler

100-200 ml/1000 l su

Büyüme(vejetasyon) döneminde

Çalı,Fundalık ve Ağaçcık

200-300 ml/da

Büyüme(vejetasyon) döneminde sezonda 3-4 uygulama