Kategori : BİTKİ BESLEME
Tür : ORGANİK BİTKİ BESLEME
Bitkisel Menşeili aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre
Garanti edilen içerik | W/W |
Organik madde | %15 |
Organik karbon | %6 |
Organik azot | %2 |
Serbest aminoasitler | %12 |
pH | 4~6 |
AVANTAJLARI:
Domates,Patlıcan,Biber,Kabak,Hıyar,Karpuz (Yaprak Uygulaması) |
200-300 ml/100 l su |
Şaşırtmadan sonra,sezonda 2-4 uygulama |
Domates,Patlıcan,Biber,Kabak,Hıyar,Karpuz (Damla sulama Uygulaması) |
500 ml - 1 l / da |
Şaşırtmadan sonra,sezonda 2-4 uygulama |
Kavun (Yaprak Uygulaması) |
200-300 ml/100 l su |
Yaprak oluşumundan çiçeklenme sonuna kadar sezonda 2-4 uygulama |
Kavun (Damla sulama uygulaması) |
500 ml - 1 l / da |
Yaprak oluşumundan çiçeklenme sonuna kadar sezonda 2-4 uygulama |
Elma,Armut,Ayva,Şeftali,Kiraz,Vişne,Nektarin,Kayısı,Erik,Badem |
200-300 ml/100 l su |
Çiçeklenme öncesinden meyve gelişimi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama |
İncir |
200-300 ml/100 l su |
Çiçeklenme öncesinden meyve gelişimi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama |
Zeytin |
300-400 ml/100 l su |
Çiçeklenme öncesinden çekirdek sertleşmesi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama |
Narenciye(Limon,Portakal,Mandalina,Greyfurt) |
200-300 ml/100 l su |
Aktif büyümeden olgunlaşmaya kadar sezonda 3-4 uygulama |
Süs bitkileri |
250-400 ml/100 l su |
Büyüme(vejetasyon)döneminde sezonda 3-4 uygulama |
Çilek |
300 ml/100 l su |
Tüm yetiştirme periyodu boyunca sezonda 1-3 uygulama |
Bağ |
200-300 ml/100 l su |
Aktif büyümeden hasat öncesine (3 hafta) kadar sezonda 3-4 uygulama |
Hububat |
200 ml/da |
Tüm ürün döngüsü boyunca sezonda 1-3 uygulama |
Mısır |
200-300 ml/da |
Bir yapraktan 4-6 yaprak aşamasına kadar sezonda 1-3 uygulama |
Kanola |
200 ml/da |
Rozet döneminden tam çiçeklenmeye kadar sezonda 1-3 uygulama |
Ayçiçeği |
200-300 ml/da |
Büyüme(vejetasyon)döneminde sezonda 1-3 uygulama |
Çeltik |
200-300 ml/da |
Çeltikte herbisit uygulaması sonrası herbisit yan etkisini azaltma amacıyla sezonda 2-3 uygulama |
Pamuk |
200-300 ml/da |
Erken dönem ve çiçeklenme öncesinde sezonda 1-3 uygulama |
Yeşil fasulye,Fasulye,Soya fasülyesi,Bezelye |
200-300 ml/da |
Büyüme(vejetasyon) döneminde sezonda 1-3 uygulama |
Sarımsak,Soğan |
200-300 ml/da |
Büyüme(vejetasyon) döneminde sezonda 1-3 uygulama |
Patates |
200-300 ml/da |
Tüm ürün döngüsü boyunca sezonda 2-3 uygulama |
Şekerpancarı, Havuç |
200-300 ml/da |
Büyüme(vejetasyon) döneminde sezonda 2-3 uygulama |
Yonca,Kaba yonca (alfaalfa) |
200-300 ml/da |
Her kesimden 10 gün önce sezonda 2-3 uygulama |
Muz |
300-500 ml/da |
Tüm ürün döngüsü boyunca sezonda 3-4 uygulama |
Tütün |
200-300 ml/da |
Şaşırtmadan 15 gün sonra sezonda 2-3 uygulama |
Ceviz,Kestane |
200-300 ml/100 l su |
Vejetatif gelişme dönemi ve meyve tutumu sonrası olmak üzere sezonda 2 uygulama |
Kivi |
200-300 ml/100 l su |
Çiçeklenme öncesinden meyve gelişimi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama |
Marul ve Diğer yaprağı yenenler (Marul,Tere,Roka,Ispanak,Maydanoz) |
200-300 ml/da |
Şaşırtmadan sonra sezonda 3-4 uygulama |
Karnabahar,Brokoli,enginar,Lahana,Kereviz |
200-300 ml/da |
Şaşırtmadan sonra sezonda 3-4 uygulama |
Dut,Ahududu ve Diğer Böğürtlengiller |
200-300 ml/da |
Büyüme(vejetasyon) döneminde sezonda 3 uygulama |
Subtronik ürünler |
300 ml/da |
Büyüme(vejetasyon) döneminde sezonda 3 uygulama |
Hidroponik ürünler |
100-200 ml/1000 l su |
Büyüme(vejetasyon) döneminde |
Çalı,Fundalık ve Ağaçcık |
200-300 ml/da |
Büyüme(vejetasyon) döneminde sezonda 3-4 uygulama |